VIRÁGKÖTÉS WORKSHOP

Adventi koszorúk és karácsonyi díszek, családi workshopon

Ezen a kurzuson advent és a karácsonyi ünnepkörbe tartozó díszek készítését lehet elsajátítani. Hozd magaddal a gyerekeket is! Jó érzés saját készítésű koszorúkat, kopogtatókat, asztaldíszeket tenni az ünnepi asztalra! Ezeket a tárgyakat a tanfolyamon csak természetes anyagokból állítjuk össze, vegyes tartós örökzöldekből. A virágkötészeti fogások elsajátítása mellett a résztvevők segítséget kapnak saját stílusuk megtalálásában is. Az oktatókkal együtt választják ki, hogy milyen örökzöldből kössék le koszorúalapjukat, milyen színű gyertyákat, milyen kiegészítőkkel rakjanak össze. Leginkább növényi részekkel (toboz, dió, termések), fa tárgyacskákkal, üvegdíszekkel dekoráljuk fel az alkotásokat, melyeket a három órás foglalkozás után magukkal vihetnek otthonukba.

Akik mindebben a segítségünkre lesznek: Balla Szilvia virágkötő Magyar-bajnok és Pánczél Péter ifjúsági Európa-bajnok mester-virágkötő.

A háromórás workshopok 2018. december 9-én, vasárnap 10:00 és 13:00 valamint 14:00 és 17:00 között kerülnek megtartásra.

Ferencvárosiak, figyelem! A Ferencvárosi Önkormányzat támogatásának köszönhetően 15 fő kerületi lakos a kurzusokon ingyenesen vehet részt! Érdemes kihasználni a lehetőséget! A tanfolyam ára nem kerületi lakosok számára 8 000 Ft, ami tartalmazza az adventi dísz alapanyagait (koszorúalapot, vegyes örökzöldeket, gyertyákat, kellékeket, terméseket,
drótokat, szalagot), az alapfogások elsajátítását és a személyre szabott segítséget A részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 2bgaleria@gmail.com címen lehet! A jelentkezést a tanfolyam díjának átutalásával vagy személyes befizetéssel tudjátok véglegesíteni.

2B Kulturális és Művészeti Alapítvány 10103173-47152500-01000007
A megjegyzés rovatba kérlek, írjátok be a neveteket, és hogy melyik workshopra
jelentkeztek!