A.I.R.

Miután a  Hazai javak című magyar nőművészeti kiállításunk ez év júliusában a New York-i  A.I.R. Galleryben kerül megrendezésre, csereprogramunk keretében az A.I.R Galéria tevékenységét és művészeit mutatjuk be a Budapesten, a 2B-ben. 

New York legfontosabb művészeti negyedében, a Chelsea városrészben található galéria az Egyesült Államok első, nőművészek által létrehozott és működtetett nonprofit művészeti intézménye. Az 1972-ben alapított A.I.R. Gallery olyan mára nemzetközileg is elismert nőművészekkel dolgozott együtt, mint Nancy Spero vagy Susan Williams, és mind a mai napig a New York-i művészeti élet egyik fontos központja. Kiállításait és programjait mind a szakma, mind a közönség figyelemmel kíséri.

Résztvevők: Susan Bee, Daria Dorosh, Regina Granne, Michi Itami, Louise Kramer, Carolyn Martin, Louise McCagg, JoAnne McFarland, Sylvia Netzer, Ann Pachner, Sheila Ross, Barbara Roux, Ann Schaumburger, Kathleen Schneider, Ursula Schneider, Francie Shaw, Barbara Siegel, Joan Snitzer, Alice Steinhardt, Nancy Storrow, Deborah Wasserman